Wat vindt u van de afvalbakken?

Over het onderzoek

Tevreden gebruikers

Het is tijd voor nieuwe afvalbakken in de binnenstad van Groningen. Bij de ontwikkeling spelen veel factoren een rol. Past een afvalbak in het ontwerp van de binnenstad, zijn de afvalbakken makkelijk te legen, zijn ze duurzaam, betaalbaar, kunnen ze tegen een stootje, maar ook: wat vinden gebruikers van de afvalbak? Kortom, wat vindt u?

De fabrikant heeft een prototype serie ontwikkeld. Welk cijfer geeft u het uiterlijk en verwacht gebruik van deze afvalbakken? Vindt u de afvalbak passen in de binnenstad, en nodigt deze uit tot gebruik? Geef uw mening.

Vragen?

Hiernaast de antwoorden op de de belangrijkste vragen. Mocht u meer vragen hebben, neem gerust contact op via mail@belevingslab.nl

Samen

Naast uw menig, van deze afvalbakken, vragen we ook naar de inzichten van stedenbouwkundigen: past de afvalbak in het totale ontwerp van de binnenstad? Natuurlijk vragen we ook naar de ervaringen van medewerkers, die straks de afvalbak legen. Hoe handig en stevig vinden zij de bak? Al die meningen, inzichten, en ervaringen SAMEN bepalen onze reactie aan de fabrikant en daarmee welke afvalbak we krijgen in onze binnenstad.


Wanneer?

Het onderzoek vindt plaats op tot en met zondag 18 december 2022. In deze periode kunt u de online vragenlijst invullen en kunt u de afvalbakken ook in het echt bekijken. Op zaterdag en zondag kunt u uw mening ook geven aan een van de aanwezige enquĂȘteurs.

Waar?

U kunt de afvalbakken ook in het echt bekijken. We hebben 3 voorbeelden van de afvalbakken serie geplaatst: op de hoek Vismarkt-Stoeldraaierstraat, Folkingestraat – Vismarkt, en hoek Stoeldraaierstraat – Zwanestraat. Op zaterdag 17 en zondag 18 december staan we nabij de afvalbakken, voorbijgangers te vragen naar hun mening. Wees welkom.

Anoniem

Het invullen van de vragenlijst is natuurlijk geheel vrijwillig en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Dank voor uw bijdrage

Wat vindt u van de afvalbakken?