Wat vindt u van uw buurt in Alkmaar?

dav
Over het onderzoek

Tevreden bewoners

Welk cijfer geeft u het wonen in uw buurt? Hoe tevreden bent u over de verwijdering van zwerfafval en onkruid? Wat vindt u belangrijk als het gaat om het beheer van uw wijk? Deze vragen stelt het BelevingsLab in opdracht van Stadswerk072, de beheerder van uw buurt. We proberen op die manier inzicht te krijgen hoe het beheer van verschillende buurten wordt beleefd en wat bewoners tevreden maakt. Het doel? Tevreden bewoners!

Uw mening beeld

Deel foto’s van uw buurt

Een foto zegt soms meer dan woorden. Hier kunt u foto’s van uw buurt delen die uw mening in beeld brengen
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
In dit vak kunt u uw foto's uploaden
In dit vak kunt u uitleggen wat u met de foto's wilt laten zien

Vragen?

Hiernaast de antwoorden op de de belangrijkste vragen. Mocht u meer vragen hebben, neem gerust contact op via mail@belevingslab.nl

Welke buurten?

Aan het onderzoek doen diverse buurten van Alkmaar mee: Zuid, Oudorp, Overdie, West, Huiswaard, De Mare, Daalmeer & Koedijk, Binnenstad, Vroonermeer, Schermer, Graft- De Rijp.


Wanneer?

Het onderzoek vindt plaats in de maanden september en oktober 2022. In deze periode kunt u de online vragenlijst invullen. In deze periode wordt uw stad ook bezocht door de enquêteurs.

Hoe?

U kunt uw beleving van uw buurt delen via de online-vragenlijst. Tijdens de onderzoeksperiode wordt uw stad ook bezocht door enquêteurs, die als u wilt en tijd heeft aan de deur of op straat de vragenlijst met u doornemen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten

Anoniem

Het invullen van de vragenlijst is natuurlijk geheel vrijwillig en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Dank voor uw bijdrage

Wat vindt u van uw buurt?